Stor service

”Special Montering kommer til tiden, de gør tingene færdige, og de reagerer med kort varsel, når vi har brug for det. Alt i alt yder de stor service, og det betyder meget i hverdagen, at vi kan regne med hinanden. Vi har udelukkende gode oplevelser med dem og er sikre på, at vi aldrig bliver brændt af. Vi byggede 42 nye plejeboliger på Vejlby Lokalcenter og valgte Special Montering til at lave dørautomatik og adgangskontrol.”

Johannes Thomsen, entrepriseleder, Vinther & Lassen

Se opgaven for Vejlby Lokalcenter…

En helt igennem positiv oplevelse

”Det er en helt igennem positiv oplevelse at samarbejde med Special Montering. Det er aldrig dem, der skaber problemer. Tværimod er det som regel Thomas Withen, der løser problemerne for andre. Firmaet har dygtige folk, der er selvkørende og har styr på tingene. Faktureringen fungerer. Vi betragter os selv som en seriøs samarbejdspartner for de store entreprenører, og Special Montering er en glimrende partner. Vi bruger ofte Thomas som rådgiver om, hvordan vi får ordrerne i hus. Den service, han yder, får man ikke andre steder i branchen.

Kennet Gregersen, projektchef, Erik Jensen, Kragelund

Se opgaven for LMO…

En samarbejdspartner vi stoler på

Vores samarbejde med Special Montering har altid været problemfrit. Det er en samarbejdspartner, der reagerer lynhurtigt. Hvis jeg ringer til dem, kan jeg regne med, at Thomas Withen står på pladsen samme dag, og at eventuelle problemer bliver løst. Når jeg får en pris og giver dem en opgave, kan jeg stole på, at prisen er klar, og at der aldrig kommer mystiske ekstraregninger. De sørger for en god dialog. Hos Erik Jensen, Kragelund har vi mange store projekter, hvor vi har behov for samarbejdspartnere med stor specialviden. Det har Thomas og hans folk, og vi oplever ofte, at han giver sig tid til at rådgive os om ting, der ikke lige er i hans del af entreprisen.

Morten Røjkjær, byggeleder, Erik Jensen, Kragelund

Se opgaven for Vestas…

UG med kryds og slange

Vi er 100 procent tilfredse med Special Montering. De er ordholdende og stiller op med det samme, hvis vi ringer til dem. Mange andre låsefirmaer kan være seje at have med at gøre. Det oplever vi ALDRIG med Special Montering. Byggeriet på Ceres Allé var et af de mest komplekse projekter, jeg har været ude for med avanceret adgangskontrol og sikkerhedssystemer. Vi havde selv svært ved at overskue systemet, og hele programmeringen er ekstremt avanceret. Thomas Withen forstod det hele med det samme og løste som sædvanligt opgaven til UG med kryds og slange.

Dieter Prahm, projektchef, MT Højgaard

Se opgaven for Plejecenter Ceres Allé…