Om os

Vi åbner dørene for dig!

Hvis du er bygherre eller entreprenør og ønsker sikkerhed, kvalitet og rettidighed omkring indgangene i dit byggeri, er du landet det rigtige sted.

Special Montering & Låse er den foretrukne partner for nogle af de største entreprenørfirmaer i Østjylland, og vi løser mange opgaver i resten af landet.

Vi er højt specialiserede inden for adgangskontrol, låsesystemer, dørgreb, cylindere, dørlukkere, automatiske døråbnere og skydedørsautomatik. Kort sagt alt det, der er i og omkring en dør.

Du kan forvente en leverandør/underentreprenør, der er kompromisløs med hensyn til kvalitet. Vi hverken kan eller vil leve med mindre end det bedste, og vi vil være stolte af det, vi leverer. Derfor sørger vi selv for at kontrollere for fejl og rette dem, før vi forlader pladsen. Vi rydder også op efter os og sikrer, at I er tilfredse, før vi går. Det er en selvfølge.

Special Montering & Låse tager ansvaret for de opgaver, du giver os. Vi gør opgaverne helt færdige, og vi følger den til dørs, så alle er sikre på, at de har fået det optimale. Det er en af de gode grunde til at vælge os til at løse de besværlige opgaver. Vi finder løsningen på de udfordringer, som vores kolleger giver op over for.

Ønsker I en loyal underleverandør eller –entreprenør, der leverer markedets bedste løsninger til en rimelig pris, er Special Montering & Låse den rigtige partner til adgangskontrol, skydedørsautomatik og mange andre specialiserede opgaver,

Ring til os på telefon 87 48 33 22, så sikrer vi, at I får den bedst mulige løsning.